Thai massage hjørring bispensgade swingerdating dk

thai massage hjørring bispensgade swingerdating dk

Massage Hjørring - Zen Bodycare Massage i Hjørring Oversigt Over Thai Massage klinikker i Hjørring Jeg tilbyder flere former for massage i min klinik i Hjørring, alle dog med baggrund i den traditionelle thailandske massage. Er det første gang du får thai massage anbefaler jeg at du prøver min Thai-oliemassage, som giver dig en blid introduktion til den thailandske massage. Massageguiden Nordjylland - Hjørring. Essan Thai Massage Bispensgade 29 A 9800 Hjørring bruger cookies til statistik, analyse og tilpasset indhold. Massage Swingerdating Dk Tantra Massage Borup Hvis du fortsætter med at bruge dette websted, accepterer du denne brug. Swingerdating dk thai massage hjørring - ikke konkurrerer Swingerdating dk thai massage hjørring of them asked me why shall we go to visit Denmark and not other interesting places like Ibiza, hvor vi kunne se hvordan man boede for mange mange år siden. Jeg praktiserer den traditionelle thailandske massage i min klinik i Hjørring.

Massage Hjørring: Thai massage hjørring bispensgade swingerdating dk

Bualuang Thai Massage, rimmensgade 31 9900 Frederikshavn, poonsab Thaimassage, skolegade 9 st 9800 Hjørring. Min thai massage vil hjælpe dig med at styrke forbindelsen mellem krop og sind og give fornyet energi ved at blande teknikker fra akupressur med yoga-lignende udstrækning af kroppen. Din krop vil stråle af komfort og fred. Hvorfor kan grillbar charlee svine folk til i sol debatten uden konsekvenser, mens vi andre bliver slettet af solens parkbetjente? Jeg har en uddannelse som massør fra Thailand og mere end 10 års praktisk erfaring. Jeg er uddannet fra Thailands bedste massageskole i Bangkok (Wat Po) og har derfor den bedste baggrund, hvilket også afspejler sig i min massage og jeg garanterer at du ikke bliver skuffet! thai massage hjørring bispensgade swingerdating dk

Videos

Aalborg: Thai: Thai massage hjørring bispensgade swingerdating dk

Hos mig er du garanteret en god oplevelse. Pong Lange, tylstrupvej 27 9320 Hjallerup, thaisima Massage og Spa, bødkervænget 8 9850 Hirtshals. Massage i Hjørring, kom og få en pause fra hverdagens stress og jag og nyd klinikkens udvalg af behandlinger i afslappende og hyggelige omgivelser på Nørre Torv i Hjørring centrum. Indslag fra TV2 Nord - Onsdag. Er det første gang du får thai massage anbefaler jeg at du prøver min Thai-oliemassage, som giver dig en blid introduktion til den thailandske massage. Thai massage har med tiden udviklet sig til en højt respekteret form for helbredende terapi, som i dag bliver praktiseret på hospitaler og templer over hele Thailand og samtidig oplever en stigende popularitet rundt om i verden. Jeg driver en professionel klinik, der udøver massage tilpasset lige netop dine behov.

Essan Thai Massage: Thai massage hjørring bispensgade swingerdating dk

Jeg glæder mig til at se dig til en lækker massage i rumænske piger gratis fræk chat Hjørring. Læs artikel om os i Vendelboposten - Onsdag. Læs mere om massage behandlinger her. Nogle gange har kroppen bare brug for maksimal afslapning. Jeg tilbyder flere former for massage i min klinik i Hjørring, alle dog med baggrund i den traditionelle thailandske massage. Zen Bodycare, nørre Torv 1A 9800 Hjørring, thai Jasmin Massage, stokbrogade 10 9800 Hjørring. Thai massage er noget som alle bør unde sig selv at prøve mindst én gang i deres liv! Forlad klinikken igen fyldt af positiv aura og en helt ny krop. OBS: Julelukket - åbner igen. Jeg har som sagt flere års erfaring, og at du får den bedste oplevelse, er min højeste prioritet. Du kan være helt afslappet, og døse hen til et andet sted, imens jeg forkæler din krop uden forstyrrelser. Kom ind i massageklinikken i Hjørring, og prøv det selv. Hvad end du skal have behandlet anspændte muskler, eller blot ønsker en lækker massage for afslapningens og atmosfærens skyld. Efter en hård uge på jobbet, stress i hjemmet, eller hvad end der fylder i dit liv, kan en opløftende massage gøre underværker. Thai massage i Hjørring amdea, jEg har lige været forbi og fået Thai massage i Bispensgade, her bliver man tilbudt et handjob som afslutnig, det er ikke det bedste handjob jeg har fået men er nysgerrig for om der er andre der har fået eller. Når du har bestilt en massage er det DIN tid, og DIG det handler. Hos Sit Wat Po Massage i Hjørring kan du forkæle dig selv og din krop med en af de lækre behandlinger, og jeg lover dig, at du kommer ud som et nyt menneske. Løkken Thaimassage, harald Fischers Vej 63 9480 Løkken, sit Wat Po Massage, rønvej 1 9800 Hjørring, thai Wellness Massage, suensonsvej 71 9900 Frederikshavn, essan Thai Massage, bispensgade 29 A 9800 Hjørring. God jul og tak for i år - håber vi ses i 2019 :-). Thai massage i Hjørring, westwood9830, var de dyre? Hos Sit Wat Po Massage Hjørring står jeg klar til at tilbyde dig lige præcis det, du har brug for. Thai massage i Hjørring, soya i Rullen. Jeg er uddannet fra Wat Po-skolen i Thailand, hvor man virkelig lærer, hvordan ømme muskler og myoser skal fjernes Massage Hjørring - Sit Wat Po Massage Hjørring - Thai. Ejeren og hendes assistent, er kendte ansigter fra andre Aalborg thai klinikker. Stedet er pænt indrettet, og modtager både kvinder og mænd. Der tilbydes: Traditionel thai massage Thailandsk olie massage Du kan bestille tid på tlf. Åbningstider ugens fem første dage. 10.00.00 I weekender massageres der efter aftale.

0 tanker om “Thai massage hjørring bispensgade swingerdating dk

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *