Thai massage tilst tantra massage i odense

thai massage tilst tantra massage i odense

healende kraft tantra tilstanden har på krop, sind og sjæl. 6 Fordele massage wellness gør for dig. Alle massager er nærværende helkrops olie massager. Hvis du oplever problemer med at få orgasme, eller hvis du måske aldrig har oplevet at. Jeg vil gøre mit bedste for at give dig en god oplevelse. Hvis din sexlyst er lav eller helt forsvundet. I Thaimassagen ser man på kroppen som en helhed, og der er stor fokus på energibaner som bliver åbnet. Kan vække din sensuelle/seksuelle energi så den bliver længere og mere intens.

Thai massage tilst tantra massage i odense - Tantra massage Odense

Hvis du er usikker på om tantra massage er noget for dig vil jeg anbefale at du booker en healingmassage første gang. Tantra stammer fra Indien og er oprindeligt et religiøst system, der helliggøre de erotiske aktiviteter og glæder i stedet for at underkende dem og forbinde dem med skyld og skam. Giersingvænget 21 5220 Odense SØ, telefonnummer:, hjemmeside). Seksualitet er i mine øjne en grundlæggende livskraft og vores seksualitet kan have mange udtryk og former. Jeg kombinere ofte sexolog samtaler med tantra massage, men du er også velkommen blot til samtaler. At få dig til at være her og nu, sammen med den følelse/tilstand som er, og ikke at skulle nogen som helst andre steder hen. VI tilbyder, massage, vi tilbyder professionel massage både til dig som er øm eller som bare ønsker at slappe.

Thai massage tilst tantra massage i odense - Tantra-massage

Thai massage tilst tantra massage i odense Max 15 beviser til salg, aftalepart (Firma tao-Tantra Instituttet. Tantra søger at styrke livskraften ved at omdanne seksualenergien til den eksistentielle livskraft den. Betingelser: Tidsbestilling nødvendig, mobil 31363769, værdibevis udløber, ved køb af 1 deal massage udstedes 1 rabatkort efter endt behandling. LÆS mere OM vores, massage OG behandlinger fra. Læs mere om tantra massage Odense.
Bedste thai massage århus sex i køge 330
Thai massage tilst tantra massage i odense 90
Escort i ålborg lingam massage kursus Sex pistols tour datoer 1978 køn dating site

Narai Thai Massage: Thai massage tilst tantra massage i odense

Massagen egner sig til både mænd og kvinder og udføres af en meget dygtig, erfaren og kvindelig Tao-Tantra Massør, som har praktiseret denne særlige Tao-Tantra massage de seneste. Som Intergral sexolog arbejder jeg udfra at seksualitet er energi og at problemer med seksualitet ikke kan isoleres som et enkelt stående problem, men at dit øvrige liv og verdenstilblivelse, samt dem du lever sammen med har indflydelse på din seksualitet. Thaimassagen er.500 år gammel behandlingsform, som er meget anderkendt i Asien og store dele af verden. 1 times sexolog samtale 700. På de "orgasmer" vi oplever i hovedet - de lystfølelser vi oplever primært i kraft af tankerne. Negle, vi tilbyder en grundig behandling af negle på både hænder og fødder. Blandt behandlingstyperne er typisk tradionel eller luksus wellness massage, oliemassage, ansigtsmassage, fodmassage, tantra massage og body to body massage.

0 tanker om “Thai massage tilst tantra massage i odense

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *