Birkerød massage tucan swinger wellness club

birkerød massage tucan swinger wellness club

Onsdag Mixed Bisexual Night FOR PAR singler For første gang i Tucan's historie, åbner vi nu op for et nyt koncept. Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Vi åbner døren.00 og man må opholde sig i vores bar-/diskotek område med sit almindelige tøj. En aften i hyggelig og sensuel atmosfære 3 Denne aften, vil vi over hele klubben sørge for ekstraordinær stemning i form af, til dels levende lys, men også med andre former for lys. 17 Maj Fredag Mixed Night FOR PAR singler Kom og oplev en fredag aften i Tucan, hvor der både er par og singler på besøg Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. birkerød massage tucan swinger wellness club birkerød massage tucan swinger wellness club

Birkerød massage tucan swinger wellness club - Tucan Club Swinger

Mar, fredag Mixed Candle light Night, fOR PAR singler. Mindst lige så mange både mænd og kvinder, tænder også på synes. 30 Maj Torsdag Mixed Night FOR PAR singler Har du lyst til at forkæle dig selv eller din partner i lækre omgivelser. Er du ny og syntes, at denne aften må være din debut (måske fordi du har. Skum-Party; Mellem.00-23.00 fyrer vi op i skumkanonen på vores opvarmede terrasse. Nyd vores lækre omgivelser med sofaarrangementer som indbyder til både frække snakke, aktiviteter eller måske en dybere samtale over. 40 år altså 40 år incl. 24.00 i baren og vinder 1 stk gave fra Tuc. En aften, der er lidt mere volume på musikken i diskoteket, lir på dansegulvet, men også stadig en aften, hvor SEX er temaet Samme aften har vi også Skum-Party, på vores opvarmede terrasse. 31 Maj Fredag Plus One Mixed Night FOR PAR singler Plus One Mixed Night Tucan Club har åbnet op for endnu et nyt og spændende koncept.

Birkerød massage tucan swinger wellness club - Tucan swinger wellness

Denne aften er tilegnede gæster af begge køn, der er biseksuelle. Apr, fredag Mixed Night Young Swingers, fOR PAR singler. 20 Apr Lørdag Couples Bunny Night FOR PAR single piger Kom og få en rigtig sjov og fræk aften og mød masser af andre søde og frække mennesker Denne aften KUN for par og singlepiger. Vi har dog udv. Et par består af en Dominant og en underdanig, dog kan et par også best.

Birkerød massage tucan swinger wellness club - Sportastisch ausgezeichnete

Denne gang opfordrer vi til, at det kun er dem som vil være aktive, som kommer den aften (et nej. Et koncept, hvor hensigten er, at det skal være nemmere for par, at opsøge en ekstra partner til en trekant. 11, apr, torsdag Mixed Night FOR PAR singler Har du lyst til at forkæle dig selv eller din partner i lækre omgivelser. 03 Maj Fredag Mixed Night Glow Party FOR PAR singler Kom og oplev en fredag aften i Tucan, hvor der både er par og singler på besøg. Vi har skruet lidt, i forhold til den første Extreme Night vi havde. 18 Maj Lørdag Mixed extreme Night FOR PAR singler Kom og oplev en super fræk og frisindet aften, når vi har extreme Night på programmet. Møsvråvej Almind 14:00 /Slået fra af Thomas /php if (ef"all ef"out echo style, item_array10,item_array14? Nedenfor vil du kunne læse dig frem til, hvordan du kan se forskel på dem der er til "det" og ikke er til "det OBS. Skum-Party; moteller i jylland intim massage odense Mellem.00-23.00 fyrer vi op i skumkanonen på vores opvar. 25 Maj Lørdag Mixed Night FOR PAR singler Kom og oplev en lørdag aften i Tucan, hvor der både er par og singler på besøg Disse aftener er altid hyggelige, intime og frække. Skum-Party; Mellem.00-23.00 fyrer vi op i skumkanonen på vores opvarme. Glow stick night FRA.00-01.00 I black light district. 09 Maj Torsdag Mixed Night FOR PAR singler Har du lyst til at forkæle dig selv eller din partner i lækre omgivelser. Denne aften er for dig/jer, der ikke lader jer "forarge". Ønsker man at bevæge sig rundt i klubben inden.00, skal man iføre sig dresscode. Kom og oplev endnu et af Tucan Club's nyeste temaer. 19 Apr LangFredag Mixed Bunny Night FOR PAR singler Kom og få en rigtig sjov og fræk aften og mød masser af andre søde og frække mennesker Altid super festligt, flirtende OG FRÆKT. Vi ved alle hvad "flammernes skær" gør ved. "wifesharing" - altså en aften især for dem, som elsker at dele deres kvinde med en, flere eller mange. . Temaet "Wifesharing" er en stor succes i udlandet og i Tucan vil vi gerne følge trop. 5/4-19: young swingers night Lørdag den 6/4-19: Wifesharing Søndag den 7/7-19: Dark Desires). 28, mar, torsdag Mixed Night, fOR PAR singler, har du lyst til at forkæle dig selv eller din partner i lækre omgivelser. 10 Maj Fredag Mixed Night Wifesharing FOR PAR singler Kom og oplev en aften med temaet "wifesharing" - altså en aften især for dem, som elsker at dele deres kvinde med en, flere eller mange. .

0 tanker om “Birkerød massage tucan swinger wellness club

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *