Tantra aarhus jenny thai massage

tantra aarhus jenny thai massage

dig vende dig. Er en af de forhandlere, du kan besøge, hvis du vil købe et gavekort til tantra massage, som du eller en af dine nærmeste kan bruge. Tantra massagen er en sanselig helkropsmassage. Massagen fungerer som en invitation til at gå i kontakt med dig selv. . Generelt for vores massager er at vi inviterer ind i opmærksomhed, sansning og bevægelse. Massage møderne kan ses som at åbne en dør til en helt ny erkendelse af hvad nærvær, sanselighed, berøring og bevidsthed er en dør ind til fornyet livskraft og livsglæde. Naturligvis kan en udløsning/orgasme komme, men så sker der ikke, fordi det er stimuleret frem, men blot fordi det skete. Har du ikke besluttet dig for, hvornår du kan (og vil) have behandlingen, kan du nøjes med at bestille et gavekort og vente med at bestille tid. tantra aarhus jenny thai massage tantra aarhus jenny thai massage

Tantra aarhus jenny thai massage - Mahamudra tantra

Ansvaret for at sige fra og til. Kom med åbent sind og med lysten til at undersøge kontakt til lyst i dig selv. Skal du have nogen forudsætninger for at vurdere, om tantra massage er pengene værd, er du nødt til at prøve det på egen krop. Det er også en af de ting, vi snakker vi om inden massagen går i gang. Hvis det ikke er muligt, er der mulighed for at bade her. Undervejs i massagen er du også velkommen til at bevæge dig, så det kan ske, at du helt naturligt vender dig. Jeg inviterer dig til at være uden at skulle noget eller nogen steder hen. En sarong er et stykke stof, der bindes omkring kroppen. Herefter klæder vi om, og sidder så sammen i en lille meditation efterfulgt af et indledningsritual. Vores møde indledes altid med en samtale, hvor vi dels gennemgår forløbet, og dels bruger tid på at afklare og uddybe spørgsmål, undren og reflektioner.

Tantra aarhus jenny thai massage - Jenny Thaimassage

Tantra massage Århus, vi indleder med en kort afklarende samtale, hvor du har mulighed for at stille spørgsmål, og jeg kan fortælle dig lidt mere om forløbet og om min forståelse af tantra. Ja, uden at skulle være nogen endda. Alt foregår i smukke, lyse og indbydende lokaler i Aarhus C og Randers C, Jylland. Et nej vil altid blive respekteret med det samme uden at du behøver at begrunde det. En invitation til at se dig selv og dine vaner og undersøge nye veje. Uden krav og forventninger, men med en klar ramme at sanse. Oplever jeg, at der opstår et projekt om en udløsning/orgasme, vil jeg invitere dig en anden vej. Du kan her møde dig selv hensides krav, stress og at skulle noget eller at præstere noget. Der er ofte en sammenhæng mellem pris og kvalitet, og det samme gør sig gældende inden for massagebranchen. Der vil selvfølgelig være tale om en massageklinik i Aarhus, som forstår fre sex movie afrikansk massage göteborg sig på at lytte til den enkelte klient. Intime områder får præcis samme slags opmærksomhed som en finger eller en albue. Både du og jeg har sarong på under ritualet. Heri ligger der en invitation til at undersøge en anden vej end den, mange kender bedst.

0 tanker om “Tantra aarhus jenny thai massage

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *