Majbrit søgaard stumper fra et parforhold

på banen. Det er ikke sikkert, det bliver bedre, hvis man lader sig skille heller ikke hvis man gør det for at finde den perfekte mand, for hvis man har noget følelsesmæssigt uforløst i sig, så er man på samme måde i et nyt parforhold. Så begynder man at føle sig rastløs og at synes, partneren er kedelig. I skal begge være villige til at være ærlige også på et dybere følelsesmæssigt plan.

Stumper fra: Majbrit søgaard stumper fra et parforhold

LÆS OGSÅ: Derfor går så mange forhold i stykker efter ferier. Hvis der grundlæggende er en følelsesmæssig ubalance, kan det være meget utydeligt for parret, hvad der egentlig foregår. Du mister et livsvidne; en partner, som har fulgt dig gennem livet, og som kender detaljer, ingen andre kender. Men nu er strømmen af breve fra stalkeren tilsyneladende blevet så omsiggribende, at vejrpigen har bedt DRs sikkerhedsafdelingen om hjælp. Måske har man også en oplevelse af ikke at have noget tilfælles med ham, og man lægger mærke til, at man ser forskelligt på børneopdragelse, økonomi eller andet.

Videos

Kåt dame fra Hamar.

Majbrit søgaard stumper fra et parforhold - Majbrit Søgaard

Der er heller ikke så meget at bygge på, hvis I som par holder op med at interessere jer for hinanden. Så det er vigtigt at give det nuværende parforhold opmærksomhed og forstå, hvad der dybest set foregår. Ofte synes vi, vi har sagt det, men når det kommer til stykket, har vi ikke udtrykt os klart nok og sikret os, at partneren har forstået. For selv om de to vejrpiger har hver sin arbejdsgiver, så har Anja Fonseca nemlig 'tagget' kollegaen på den konkurrerende kanal og spurgt: 'Er han stadig din'?, hvortil Majbrit Søgaard, der ikke har været vejrvært så længe som Fonseca, svarer: 'Vi vælger ikke selv. Care4Nature, Giv Naturen en Hånd - Frivillig Naturpleje, Nationalmuseet - Historie, Viden Forskning, Wildlife, DR Nyheder, Vin Videnskab, DR Vejr, Danmarks Naturfredningsforening, Støt Brysterne, Statens Naturhistoriske Museum, BioBar, Nicholas Kawamura, P4 - DR, TV 2 danmark, nasa's Johnson Space Center, Danmarks Biavlerforening, Fuglebjerggård, Camilla Plum's. Det samme gælder, hvis din partner ikke vil indrømme, at han har såret dig, så du ikke får hans forståelse, empati og trøst. Mange mennesker tror, de bliver skilt, fordi de er for uenige om børneopdragelse, økonomi, praktiske gøremål osv. Og noget tyder på, at den samme stalker også har kastet sin 'kærlighed' på Majbrit Søgaard, der er vejrvært på TV2. Involvér din partner, hvis man oplever, at der er gensidig respekt og venskab, og også kan få hverdagen til at fungere, har man et godt fundament at arbejde videre. Hvis du vil finde ud af, om der er noget at bygge videre på i dit parforhold, er det vigtigt at vide noget om, hvordan vi fungerer som par. Ofte forstår parret ikke disse underliggende følelser, der er i spil, og derfor får de ikke taget hånd om dem og om hinanden. Den konstante brevstrøm fra stalkeren har bestemt påvirket vejrpigen, der uddyber sin status med at skrive: 'Jeg tror nu nok, han er harmløs, men han har også været sur over en kæreste, jeg havde, og han omtaler sin datter. Så kan majbrit søgaard stumper fra et parforhold de skændes om børneopdagelse, økonomi og så videre og tro, det er deres problem. Det kan føles meget begrænsende, når partneren hele tiden tror, han véd, hvad vi vil sige og gøre. Græsset er ikke altid grønnere. Der er derimod ikke så meget at bygge på, ifølge parterapeuterne, hvis der er sket store skader i tilliden, som er vanskelige at gøre noget ved, som for eksempel gentagne gange med utroskab, misbrug, vold. Hun får ikke udtrykt disse følelser af at føle sig uelsket og taget for givet, men viser i stedet vrede, som vi ofte gør, når vi ubevidst forsøger at beskytte det sårbare i os selv. Vi bliver ofte døve for, hvad den anden egentlig siger især når vi har været sammen som par i mange.

0 tanker om “Majbrit søgaard stumper fra et parforhold

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *