Erotiske annoncer youtube fødselsdagssang

LCD Soundsystem. Her er manualen for ukendte bands, der gerne vil have omtale i medierne: 1 få med fuldt overlæg produceret en video med erotisk indhold, der tydeligt går over stregen i forhold til, hvad tv-stationer, Facebook og YouTube kan acceptere. 2 vent på at videoen bliver bandlyst. 3 kontakt medierne og fortæl om den uretfærdighed, der er overgået dit band. Og vi andre følger med. Nu må vi skåle i flok.

Erotiske annoncer youtube fødselsdagssang - Sex Eb

Musikvideoen til remixet blev produceret af en kvindelig norsk videokunstner, der valgte at lade en 12-årig pige optræde i scener, der blev kritiseret for at have 'seksuel karakter'. I dag er det Ib Thorvalds fødselsdag, og uanset om manden fylder 75 år, ja, så går han hjem fra skole og hjemme venter mor og far med dejlig chokolade med kager til. FØdselsdagssang - Der er én, som fylder år i dag - kanon in 4 T M Hans Askou Vinder, kodas SpilDanskDags konkurrence 2010. Når vi alligevel vælger at omtale resultatet, er det fordi, det - i modsætning til andre bands' ofte klodsede og uelegante forsøg på at være kontroversielle - denne gang er endt med en sjælden stilfuld og æstetisk musikvideo. Vi er jo mange nok, skål for det festlige midtpunkt, vi har: Vores kære fødselar! Ih, hvor vi har det godt. Kontroversiel video med 12-årig pige. Flaget, det vajer flot. Your feedback is essential. Vi er jo godt i gang. Se musikvideoen til 'It's Easy To Lose Yourself'. Det er for øvrigt ikke første gang, at Reptile Youth sættes i forbindelse med en kontroversiel musikvideo. Sidste år lancerede den engelske gruppa.C.U.M. Stilfuld og æstetisk, om Mads Damsgaard og Esben Valløe, der tilsammen udgør Reptile Youth, har haft ovenstående tjekliste i baghovedet, da de fik deres seneste musikvideo produceret, vides ikke. Vi kender dem til bevidstløshed: De gamle travere, som vi tyr til, når der skal synges for fødselaren.

Erotiske annoncer youtube fødselsdagssang - Benny Andersen skriver

4 sæt dig tilrette i lænestolen og se, hvordan din musikvideos visningstal når astronomiske højder. Guderne skal vide, at der er mange bands og solister, der gennem tiden med succes har fulgt ovenstående strategi, og den danske, dynamiske duo Reptile Youth er seneste eksempel. Godt vi har dig så nær. Tænk under hvilke kår, mange må fejre år, langt væk fra dem de har kær. Hurra, hurra, hurra: Nationalskjalden Benny Andersen står bag ny fødselsdagssang, som supplement til de gamle travere. Kaaden er desuden kendt for sine rå og ofte grænseoverskridende og smadrede billeder af ungdom, sex og stoffer. Help us make EndlessVideo even better! Den kommer her, til samme melodi som Svantes Lykkelige Dag, den med kaffen, som er klar: Se, hvilken fødselar, vi her iblandt os har, dagen skal fejres med sang.

0 tanker om “Erotiske annoncer youtube fødselsdagssang

Efterlad et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Obligatoriske felter er markeret *